'SEC Formu U-13E-1' nedir?



SEC Form U-13E-1, herhangi bir bağlı kuruluş hizmet şirketi veya birincil faaliyeti olan hizmetleri sunan başka bir şirket tarafından Ne Zaman Emekli OlurumMenkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yapılması gereken bir rapor içindir. Rapor, SEC ile irtibat kişisinin adını, adresini, kuruluş şeklini ve adını içermelidir. Ayrıca, şirketin tüm memurları ve müdürlerinin tazminatlarının yanı sıra isim ve adresleri de sağlamalıdır.

Sıradaki
Form 3
SEC Formu 15
SEC POS AM Dosyalama
SEC Formu S-2
'SEC Form U-13E-1' AŞAĞIDAKİ BREAKING
SEC Form U-13E-1, Kamu Hizmetleri Holding Şirket Yasası kapsamında kural 95 uyarınca gerekliydi. Şimdi eskimiş.

SEC Formu U-13E-1 için Gereksinimler
Eski haline geçmeden önce, SEC Form U-13E-1 bir dizi dosyalama şartı taşıdı.

Örneğin, sergiler de dahil olmak üzere her bir ifade üç kopya halinde dosyalanmak zorundaydı. İfadenin bir nüshası şirket adına icra edilecek ve icra edilen memur veya temsilci tarafından doğrulanacaktır. Ne Zaman Emekli Olurumİfadenin bir vekil veya avukat tarafından icra edilmesi halinde, yetkisini kanıtlayan vekaletname ifadesine eklenmek zorundadır. Diğer iki kopya, faks veya yazılı imzalara sahip olabilir.

İfadesi ve nerede uygulandığını gösteren belgelerin tamamı, kaliteli, 8,5 ”x 13” boyutlarında sırsız beyaz kağıt üzerinde olmalıdır. Finansal tablolardaki açıklar, sembollerin veya işaretlerin açık bir şekilde gösterilmesi gerekti, böylece bir fotokopi orijinali doğru bir şekilde temsil edecek. Dosyalanan tüm kopyalar ayrı ve kolay okunabilmeli. Açıklamada ayrıca formdaki bütün materyallerin yanı sıra cevapları da içermesi gerekiyordu. Cevapların, boşluk, boşluk, tür veya başka yollarla varyasyonlardan açıkça öne çıkması gerekiyordu.

Bu formun doldurulması zorunluydu. 1935 Kamu Kurumları Holding Şirket Yasası'nın 13. maddesi ve Yasanın 95. maddesi, herhangi bir adım atmadan önce U-13E-1 Formunu dosyalamak için kayıtlı bir kamu kuruluşu holding şirketi veya başka bir şirketin (toplu olarak “hizmet şirketi”) bir iştirakini talep etmiştir. Hizmetin yerine getirilmesi, inşaat veya bir satış ortaklığına mal satışı. SEC bilgiyi şu amaçlarla kullandı:

Kayıtlı bir holding şirketine veya kayıtlı bir holding şirketinin bağlı kuruluşuna hangi bağlı kuruluşların veya diğer şirketlerin hizmet verdiğini izlemek için

Hizmet şirketinin gerçekleştireceği hizmet türlerini gözden geçirmek

Kayıtlı bir kamu hizmeti holding şirketinin hangi yan kuruluşlarının hizmet şirketinden hizmet aldığını gözden geçirmek.

SEC Form U-13E-1'deki Terimlerin Anlamları
Formda kullanılan tüm terimler, Ne Zaman Emekli Olurum1935 Kamu İktisadi Teşebbüsü Şirket Yasası ile ve burada yayınlanan genel Kurallar ve Düzenlemeler ile aynı anlama sahiptir. “En çok kayıtlı holding şirketi”, kayıtlı herhangi bir holding şirketinin bağlı ortaklığı olmayan kayıtlı bir holding şirketidir. “Hizmet işi”, herhangi bir hizmet, inşaat veya mal satışını gerçekleştirme anlamına gelir ve bu amaçla, Kural 95'te “hizmet”, “mallar” ve “inşaat” tanımlarına özel dikkat gösterilmelidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Birleşmiş Milletler Uluslararası Ticaret Hukuku Komisyonu - UNCITRAL' TANIMI