SEC Formu S-20 Ne İşe Yarar?


SEC Form S-20, 1933 tarihli Menkul Kıymetler Yasası uyarınca Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)  ile hisse senedi opsiyonları için bir izahnameye eşlik eden bir dosyalamadır . Ayrıca Standart Ne Zaman Emekli OlurumFormu Kayıt olarak bilinen, dosyalama sadece sürece veren Kural 9b-1 gereklerini karşılayan bir seçenek açıklama belgesi yayınladı olarak SEC tarafından kabul edilecek 1934 Borsalar Kanunu .

Sıradaki
SEC Form 424B4
SEC Formu 15
Form 3
AŞAĞIDAKİ 'SEC Form S-20'
SEC Formu S-20 ve ona eşlik eden izahname, bir güvenlik sağlayıcısına, verilecek seçeneklerin miktarına, güvenlik aracısı için iletişim bilgilerine ve seçeneklerin halka satışa başlama tarihine ilişkin ayrıntıları Ne Zaman Emekli Olurumverir. Yatırımcılar, bir opsiyonun riskleri, potansiyel faydaları ve şirkete özgü bilgileri izahnamede ve özellikle de hisse senedi türevlerinin riskleri hakkında önemli bir bilgi kaynağı olan seçenekler açıklama belgesinde bulabilirler .

Bir ihraççının SEC'ye sunması gereken yedi öğe vardır. Bunlar: 1) tescil ettirenin tanımı; 2) kaydedilecek menkul kıymetlerin tanımı; 3) yöneticiler ve yöneticiler hakkında biyografik bilgiler; 4) yasal işlemlerin özeti; 5) yasal seçenekler ve uzmanlar hakkında bilgi; 6) finansal tablolar; ve 7) her mali yılın bitiminden itibaren 120 gün içinde SEC'ye mali tabloları göndermeye devam etmek ve opsiyon açıklama belgesini yatırımcılara sunmak için taahhütte Ne Zaman Emekli Olurumbulunan teşebbüsler. 3-7. Maddelerin prospektüste yer alması şart değildir, bu nedenle yatırımcılar bunları SEC Form S-20'ye ek olarak bulabilirler.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Birleşmiş Milletler Uluslararası Ticaret Hukuku Komisyonu - UNCITRAL' TANIMI