Gönüllü Basitlik' TANIMI



Gönüllü sadelik, tüketimi ve zenginlik ve maddi malların peşini en aza indiren bir yaşam biçimidir. Bireyler daha basit ama daha anlamlı bir yaşam elde etmek için gönüllü basitliği seçer. Gönüllü basitlik, daha az Ne Zaman Emekli Olurumharcamaya zorlanan ve işini kaybeden ve iş bulamayanlar gibi istemeden daha basit bir hayat yaşayanlardan oldukça farklıdır.

"Basit yaşam" olarak da bilinir.

Sıradaki
Gönüllü Tasfiye
Gönüllü Hayat Sigortası
Gönüllü Güven
Gönüllü Sonlandırma
'Gönüllü Basitlik' BREAKING
Günümüz toplumunda, insanlar genellikle mutluluk almayı ve materyalizmin çoğu zaman tatmin olmadığını bulmaya çalışırlar. Bu insanların bazıları "sıçan yarışı" ndan ayrılmayı seçecek ve daha basit, daha az stresli bir yaşam süreceklerdir. Daha basit bir hayat daha az maliyetlidir, bu yüzden insanlar daha az çalışabilir ve kendileri ve aileleri için daha fazla zamana sahip olabilir. Gönüllü sadelik sadece paranın satın alabileceği parayla daha az yaşamak değil, Ne Zaman Emekli Olurumdaha azını istemekle ilgilidir. Bazı insanlar gönüllü basitliği bir tür felsefe olarak adlandırırlar.

Minimalizm hareketinin yanı sıra gönüllü basitlik de onlarca yıldır popülerlik kazanmış, ancak her iki felsefe bugün ABD'de ve yurtdışında popülerlik kazanıyor gibi görünmektedir ve bu yaşam tarzı konularına adanmış birçok web sitesi, makale ve kitap vardır.

Gönüllü Basitliğin Özellikleri
Tüketimin azaltılması, aileye, doğada harcanan süreye ve boş zamana odaklanır. Vurgulu, stresli, tüketim odaklı bir yaşam tarzından gönüllü bir sadeliğe geçtiğinizde, vites küçültme işlemidir.

Gönüllü bir sadelik yaşamak, büyük bir evden küçük bir kır evine indirgenerek, ne satın alacağına karar vermek için bilinçli tüketimi kullanarak, hem de bakkaldan satın almak yerine bahçenizde sebze yetiştirmeyi tercih etmekten, yemek ve yeme kalıpları ile ilgili olabilir. Mağazalar, evde yemek yemek için dışarıda. Daha kısa çalışma saatleriyle ancak daha az ücretle iş yapmak, gönüllü basitliği uygulamak ve aile dışında, arkadaşlarınızla ve kendinizle çalışmak Ne Zaman Emekli Olurumiçin daha fazla zaman kazanmaktır.

Gönüllü sadelik bireysel bir seçimdir ve onu yaşamınıza dahil etmenin birçok yolu vardır. Daha az harcama, dağınıklığı azaltma ve dikkatli tüketim, gönüllü basitliği keşfetmeye başlamanın üç kolay yoludur.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Birleşmiş Milletler Uluslararası Ticaret Hukuku Komisyonu - UNCITRAL' TANIMI